TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping River

Camping River
Le Four à Chaux - le Martinet
F-04340  Méolans-Revel
Alpes-de-Haute-Provence
code: 101507
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2/5 (1 stemmen)
Camping Qualité NL eigenaar zwemmeerrivierkleiner dan 2 ha 50 tot 100 plaatsen 1 april .. 30 september internetpunt Utrecht 1168 km hoogte 900 m 's morgens vers brood restaurant animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


Camping River is het best bewaarde geheim van de Alpes-de-Haute-Provence. Een terrein met 33 kampeerplaatsen plus verschillende verhuur mogelijkheden aan de voet van de Vallon de Laverq, direct gelegen aan de Ubaye rivier en slechts 15 kilometer van Barcelonnette. Een historisch en charmant dorpje met Mexicaanse invloeden. Sportieve kampeerders bieden we een verscheidenheid aan mogelijkheden en allemaal binnen handbereik. Wie van stilte houdt en prachtige natuur kan bij ons ook zijn hart ophalen.

Als je ervoor kiest om je vakantie in dit schitterende gebied te vieren van de Alpes-de-Haute-Provence, dan kun je gegarandeerd een eindeloze variëteit verwachten aan mogelijkheden. De vallei van Ubaye is onderdeel van een bergketen die bekend staat als de droge Alpen van het licht met 300 dagen zon en slechts 700mm neerslag.