TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Sandaya le Col Vert

Camping Sandaya le Col Vert
40560  Vielle St Girons
Landes
code: 59522
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ zwembadmeer dan 250 plaatsen korting CampingCheque, CampingCard ACSI


De camping Col Vert, een beschermd natuurgebied overdekt met varens, is gelegen in het grootste pijnbomenwoud van Europa, gekruisd door de GR8 en de weg van Sint Jacobus van Compstelle langs de gehele kust...Tussen Bordeaux en Biarritz en op 5km afstand van de oceaanstranden van de Côte d'Argent, staat de vakantie in het teken van waterpleizer en kunt u hier genieten van het achterland van de Landes de Gascogne

ROUTE
Aéropot: Biarritz (80km)
TGV: Dax (35km)
Vanuit het Noorden: RN 10
(Bordeaux/Bayonne), afslag Castets richting St.Girons (D42,daarna in Linxe richting Vielle aanhouden (D382), route du Lac.
Vanuit het zuiden: autoweg Toulouse/Tarbes/Bayonne, afslag Peyrehorade, richtingt St.Geours de Maremne (N10), Léon (D16), Vielle

hoogseizoen vòòr 2014
8
Wij waren in juli op deze camping met de caravan en een tentje. Bij de receptie konden ze ook Nederlands. We stonden overal wel dichtbij. (als je iets huurt sta je helemaal achteraan en het zwembad is helemaal voor aan)

ik en m'n zusje (16 en 14) vonden het wel een leuke camping. Het was alleen jammer dat er weinig nederlandse mensen waren. We hadden een groepje van 4 mensen en we gingen vooral tafeltennisen (een schuur met ongeveer 6 tafels) en pokeren omdat je verder niet echt veel kunt doen met 4 mensen. Beachvolleybal was ook wel leuk om te doen.

Er is s'avonds tot ongeveer 1 uur een soort discotheek. Gewoon met disco lampen, een dj en harde muziek. (Daar komt het lawaai dus weg als de meeste mensen proberen te slapen:) Het was wel leuk voor een camping disco, want de muziek was goed en er waren wel mensen gingen dansen. (er waren er ook genoeg die gewoon zaten te kijken)

de animatie was allemaal in het frans maar er waren soms best wel grappige dingen te zien bij het restaurant. Het animatie team ging dansen met jonge kinderen en er waren wel eens wat voorstellingen.
Ook in de bar bij het zwembad was het wel gezellig. Daar kun je ook doen ze ook dingen zoals country dansen.

Het zwembad was ook wel leuk. Als het een dag regende hadden we het zwembad helemaal voor onzelf. heel lang in de jacuzzi gezeten dus!!

Het meer was niet echt helder en de bodem heel modderig, maar bij het kinderstrandje zwommen wel mensen dus mischien was het daar wel goed.

ligging:7 sanitair:8 sfeer:8 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van happy family
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW