TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Serignan Plage

Camping Serignan Plage
34410  Sérignan
Hérault
code: 65757
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆☆ zwembadwaterglijbaanoverdekt zwembadzeegroter dan 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 7 mei .. 27 september internetpunt wifi terrein tegen betaling safaritent lodgetent mobilhome/stacaravan chalet bijzonder verblijf centrum 7.0 km supermarkt 7.0 km prijsklasse gemiddeld korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren niet toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Natuurgebied met blije families
Tussen de Camargue en Spanje, in het hart van een regio rijk aan kleuren en smaken, strekt ons Yelloh! Village Le Sérignan-Plage zich uit langs een breed strand van fijn zand dat zachtjes in de middellandse zee afloopt.
In deze oase van groen, verwelkomt ons team u voor gezinsvakanties met meerdere waterparken, animatie voor allen en kwaliteitsaccommodaties.
Er straalt een onvergelijkbare sfeer uit deze te ontdekken plaats, die vele onderscheidingen heeft ontvangen.

hoogseizoen vòòr 2014
5
Deze pretentieuze camping heeft ons als kampeerder teleurgesteld. Wij hebben een caravan. We zijn geplaatst ondanks zeer tijdige reservering ( najaar 2008 ) op een deel van de camping waar te weinig sanitaire en andere voorzieningen waren. Er moeten teveel mensen gebruik maken van te weinig sanitair. Veel wachttijden.Je bent als kampeerder duidelijk een ander soort gast dan als je in een huuraccomodatie zit.
Veel wind vanuit de bergen die voor onrust zorgt.
Veiligheid niet gegarandeerd ondanks de aanwezigheid van beveiliging. Open verbinding met het strand en op ons deel werd zeer weinig en niet op de goede tijden gesurveilleerd. Daardoor 's avonds laat na de animatie en 's nachts overlast van mensen. meermalen 's nachts hadden jongelui het toiletgebouw van binnen uit afgesloten.
Overlast van animatie van buurcamping die tot 0.30 uur doorgingen. We hoorden soms wel drie verschillende optredens door elkaar.
Door de wind stelt iedereen zijn tent en caravan met de achterkant naar de wind. Dat maakt het niet gezellig.
We stonden naast een groot vochtig veld dat behoorlijk kon stinken.
Zwembad is te klein voor de hoeveelheid gasten.

Wel een prachtig strand, goede bakker en leuk restaurant.

ligging:8 sanitair:5 sfeer:4 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Astrid Verbeek
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW