TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Terres Hautes

Camping Terres Hautes
46600  Cazillac
Lot
code: 103521
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
camping permanent gesloten


hoogseizoen vòòr 2014
9
Kamperen bij de aardigste boerin van Frankrijk! Ze verkoopt ook boerderijproducten en basisbenodigdheden in een eigen winkeltje, alles puur natuur natuurlijk;-)
Voor trekkers is er een compleet geoutilleerde kookgelegenheid, eenvoudig maar heel functioneel. Ze heeft tegenwoordig ook een zwembadje om meer klanten te trekken, maar dat lukte zo te zien nog niet zo. Ze vroeg me of het misschien aan haar prijzen lag, maar dat kan dus onmogelijk het geval zijn. Fenomenaal uitzicht op het meer dan royale kampeerveld.
Dus mensen, kom naar Les Terres Hautes nu het nog niet overspoeld wordt!

ligging:9 sanitair:7 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Harry
hoogseizoen vòòr 2014
9
Kamperen bij de allerschattigste boerin van heel Frankrijk. Ze heeft ook een winkeltje waar ze producten van de boerderij verkoopt. Voor trekkers is er een simpele maar functionele kookgelegenheid, compleet geouttilleerd. Plek is fantastisch, magnifiek uitzicht, groot kampeerveld, desgewenst ook schaduwplekken. Ze heeft nu ook een zwembadje om meer klanten te trekken. Alleen die waren er op het moment dat ik er was (16 juli 2008) niet bepaald in overvloed. Dus vroeg ze mij of het misschien aan haar tarieven lag. Nou, dat kon dus onmogelijk het geval zijn! Mensen, kom naar de Terres Hautes zoalang het er nog rustig is, voor het ├ęchte Frankrijkgevoel.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Harry
MIJN REVIEW