TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Val de Saurès

Camping Val de Saurès
Le Bastié
F-12140  Entraygues-sur-Truyère
Aveyron
code: 103239
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zwembadrivier2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 30 september wifi centrum 0.5 km supermarkt 0.5 km Utrecht 1072 km hoogte 220 m prijsklasse gemiddeld animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


In het noorden van Aveyron. Entraygues ligt daar waar de Lot en de rivier la Truyère samenkomen en op een hoogte van 200 meter.

hoogseizoen vòòr 2014
8
Een fijne camping vlak bij een oud middeleeuws stadje. Door een voetbrug over de rivier binnen 5 minuten te bereiken.
Er waren veel culturele activiteiten in het stadje.
Op de camping een bonte mengeling van nationaliteiten.
Ook een zeer mooie wandelomgeving.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van gjbom
hoogseizoen vòòr 2014
9
Mooie camping die centraal gelegen is in het Noorden van de Aveyron. Prijs/kwaliteit zeer goed. Alhoewel geen zwembad op de camping aanwezig is, kunnen campinggasten terecht in de (mooie) gemeentelijk zwembaden vlakbij (100m); inbegrepen in de prijs. Sanitair nieuw en zeer proper. Camping is heel geschikt voor bezoeken en wandelingen in de omgeving (Estaing, Espalion, Conques, valleien van Lot en Truyeres enz.). Alle bevoorrading, waaronder brood, verkrijgbaar in het dorp, via een loopbrug te bereiken vanaf de camping. Behulpzame beheerders. Aanrader.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Fam. Dewaele
hoogseizoen vòòr 2014
8
Camping is mooi gelegen langs de Lot. Jammer dat er niet echt gezwommen kan worden in de rivier vanwege de sterke stroming.
Wel een mooi groot gemeentelijk zwembad dat gratis toegankelijk is, maar helaas maar twee keer per week 's ochtends open.
Wij zaten achter op de camping, waar je totaal niets hoorde van het dorp. Wel hoorde je overdag wat geluid van de afzuiging van de naastgelegen meubelfabriek, maar dat viel eigenlijk helemaal niet op door het geruis van de rivier.
Weinig Nederlanders, voornamelijk Fransen en wat Britten op de camping. Geen lawaaïige kampeerders en de animatie was gelukkig dusdanig beperkt dat wij er bijna niets van gemerkt hebben.
Onze oudste kinderen (15 en 13) misten wel wat Nederlandse leeftijdsgenoten.
De standplaatsen zijn erg verschillend van grootte, maar geen van alle echt ruim. Aangezien de camping slechts ongeveer twee derde gevuld was, en door de langgerekte vorm, bleef er wel voldoende privacy over.
Het sanitair is prima (lekkere douches).
Je kunt heerlijk de Franse sfeer proeven in het dorp. Geen grote supermarkt, maar alle winkels (slager, bakker, groenteboer en 2 kleine supermarktjes) zijn op loopafstand en hebben redelijke prijzen.
De hele streek is erg mooi en toch zijn er weinig toeristen. Je kunt hier nog echt genieten.
Zeker een aanrader, zowel de streek als de camping.ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van fam Wind
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW