TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Vallée de Lignac

Vallée de Lignac
14 les Ages
36370  Lignac
Indre
code: 111593
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (2 stemmen)
natuur ☆☆☆ NL eigenaar zwembadzwemmeer op 10.0 kmrivier op 20.0 km2 tot 5 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 1 mei .. 1 oktober 2-assige caravans niet toegelaten centrum 20.0 km supermarkt 8.0 km Utrecht 850 km hoogte 157 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten stroom 6 Ampère of meer


De camping ligt in het natuurpark de Brenne en maakt deel uit van een oude boerderij. Het totale terrein beslaat 7 hectare, maar het deel dat als camping is ingericht is 1 hectare. De camping is nog maar net open en het sanitair is helemaal nieuw. Voor mensen met kinderen is het een fantastische plek, omdat er geen verkeer is en het terrein overzichtelijk is. Er is een zwembad, een lekkere grote zandbak, glijbaan en schommel en heerlijk veel ruimte om lekker te spelen.
De camping is nog in opbouw en zal de komende jaren verder ontwikkeld worden. Dat betekent veel charmante oude gebouwen. Er zijn afhaalmaaltijden, ijs etc.
U kunt er ruime ingerichte bungalowtenten huren. Voor informatie over de omgeving, kunt u het beste even de website www.valleedelignac.com te bekijken . Zoekt u ruimte, rust en kwaliteit en wilt u graag uw vakantie doorbrengen in een authentiek stukje Frankrijk, dn heten wij u van harte welkom en zullen alles in het werk stellen om van uw vakantie een succes te maken

14 februari 2010
Komende zomer hebben we 10 ruime bungalowtenten voor de verhuur; het gaat erg hard met de reserveringen!

Hopelijk zijn onze schapen weer gedekt en kunnen we uitkijken naar de geboorte van de lammetjes. Onze dierenweide wordt binnenkort uitgebreid met konijnen, gezellige vriendjes voor de cavia's!
nieuws van valleedelignac