TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Vue du Lac

Camping Vue du Lac
Le Champ Donjon
58250  Fours
Nièvre
code: 64831
MIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 4.7/5 (9 stemmen)
bij de boer ANWB Camping Qualité NL eigenaar zwembad op 10.0 kmzwemmeer op 12.0 kmrivier op 8.0 km2 tot 5 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 januari .. december centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 800 km hoogte 285 m voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


Ruste ruimte en natuur

Onze kleine rustieke natuurcamping is gelegen in het zuiden van Bourgondië, onder het natuurgebied de Morvan, aan het meertje Etang Donjon , met een idylisch uitzicht, drie kilometer onder het gehuchtje Fours (tussen Luzy en Decize) slechts 300 kilometer ten zuiden van Parijs.

Op onze natuurcamping treft u een gemoedelijke sfeer aan en bieden wij u zeer ruime vrijstaande kampeerplaatsen met een minimale oppervlakte van 175 m2, op licht glooiende veldjes, omgeven door bomen, veelal met uitzicht op het meer.

Er zijn een aantal plateaus die geschikt zijn voor caravans en campers, de toegangsweg naar de camping is ruim voldoende en word goed onderhouden.
U kunt gebruik maken van 4 tot 16 ampère elektra-aansluiting. Om de rust en veilgheid te bewaren verzoeken wij u om na het installeren uw auto op de parkeerplaats te zetten. Ook uw huisdieren zijn hier welkom mits aangelijnd.

Dagelijks kunt u bij onze epicerie aan huis onder andere verse croissants, baquettes, pains, pains au chocolat, baquettes a l’ancien, franse frietjes, ijsjes,bier en zelfs wijn uit een bevriende cave kopen.

Tevens kunt bij ons gebruikmaken van Table d’Hote waarbij we u een driegangen diner serveren inclusief b.v een bourgondisch wijnje.


Bezoek eens onze website voor meer informatie of kijk eens op onze Facebook pagina camping Vue du Lac.

bon vacance

ROUTE
Vous trouvez notre camping entre Luzy et Decize Bourgondie, a Fours (58) vous suivre le D139 direction Montambert et apres 3 km vous prends le chemin droit (deja notre panneau de notre camping)lequel vous suivre a droit et vous etez chez nous, bienvenue.

naseizoen vòòr 2014
9
Geweldig leuke en eenvoudige camping gelegen aan een meertje ten zuiden van Fours;het meertje heet Le Donjon. De camping is dus niet in het plaatsje zelf, zoals het kaartje op de site suggereert maar ligt een paar kilometer zuidelijker.
Grote plaatsen +200 m2. Leuke eigenaars. Goed sanitair enz.
De camping probeert elk jaar weer een stukje te verbeteren. Ik kom er vanaf 2006 ieder voor- en naseizoen

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van R.J. Sonius
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
30 augustus 2014
Kamperen in puur natuur met een prachtig uitzicht over een meer voor slechts 12.50 per nacht op natuurcamping Vue du Lac gelegen aan een natuurmeer in een oase van rust, op kampeerplaatsen met meer dan 400 m2 in het Zuiden van Bourgogne, momenteel heerst hier een heerlijke na zomer , graag tot ziens Laura et Martin

U kunt hier heerlijk genieten van natuur en ontwaakt in een oasis van rust.

Tot en met 15 Oktober 2014 kunt u bij ons kamperen voor slechts 12,50

Dit is voor twee personen inclusief kampeerplaats voor tent, vouwwagen, caravan of camper.

Komt u met meer personen dan vragen wij hier 2,00 per nacht voor.

Voor het gebruik van electra vragen wij 2.50

Zie ook onze website www.campingvuedulac.com

website op facebook