TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Yelloh! Village le Ranolien

Camping Yelloh! Village le Ranolien
Chemin de Ranolien
F-22700  Perros-Guirec
Côtes-d'Armor
code: 108831
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆☆ zwembadzee op 0.2 kmgroter dan 10 ha meer dan 250 plaatsen 4 april .. 13 september wifi centrum 5.0 km Utrecht 942 km 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


Perros-Guirec, in het hartje van de Côte de Granit Rose, bied je een beschermde natuurlijke site van een uitzonderlijke schoonheid met ongewone en grootse landschappen. Er is voor elk wat wils in dit authentieke Bretoense dorp tegenover de archipel met de 7 eilanden.

hoogseizoen vòòr 2014
5
We hebben geboekt via Eurocamp. De aangeboden stacaravan was hopeloos verouderd en stond op een schuine helling. De caravan was slecht onderhouden en schoongemaakt. De buiten zitplaats was gelegen op een schuine helling met hoog gras waarin de peuken nog lagen. De medewerkers (studenten) hadden niet de kennis en kunde om ons van dienst te zijn. Ook hadden ze niemand om op terug te vallen. Overigens zijn alle caravans van Eurocamp op deze camping oud (ca. 10 Jaar)
Na een andere caravan geboekt te hebben die meer dan 100 Euro goedkoper was en prima aan onze wensen voldeed hebben we genoten van het mooie zwembad met terras, de animatie en de omgeving.


ligging:4 sanitair:4 sfeer:7 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van E_meuleman
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW