TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Yelloh! Village Panorama du Pyla

Yelloh! Village Panorama du Pyla
Route de Biscarosse
F-33260  Pyla-sur-Mer
Gironde
code: 105738
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI zwembadzeegroter dan 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 april .. oktober wifi centrum 7.5 km Utrecht 1121 km 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 3 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
6
Ondanks de prachtige ligging en de mooie duinen van Pyla, zien ze ons op deze camping nooit meer terug. In de naweek van het hoogseizoen waren we op deze Yelloh! camping, maar deze camping is het zeker niet waard om zich Yelloh! te noemen. Het begon al bij aankomst met minimale informatie; enkel een plattegrond van de camping. Onze plaats was redelijk, maar niet geschikt voor onze camper met voortent. Sanitair werd slecht gepoetst (we lagen t.o. het gebouw maar hebben niet kunnen ontdekken wanneer er 'gepoetst' werd). Wc's stonken naar urine. We hebben onze kinderen verboden gebruik te maken van het toilet in het sanitairgebouw! Daarbij was het 's avonds en 's nachts veel kabaal en hadden we het 'geluk' een buur te hebben die tot diep in de nacht tv keek... Al met al zijn we na 3 nachten vertrokken naar een iets zuidelijker gelegen prachtige camping.

ligging:8 sanitair:5 sfeer:5 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van kaboutertjes
voorseizoen vòòr 2014
8
Mooie camping met geweldige ligging en prachtig uitzicht. In het hoogseizoen erg druk (was in juni al vrij druk). Veel plaatsen al vroeg gereserveerd. Prima voorzieningen met mooi sanitair en uitgebreide zwembaden. Ligging naast de Dune en veel parapente-vliegers.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jos
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW